Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Werken bij Ofichem

Werken bij een vooraanstaand farmaceutisch bedrijf in Noord-Nederland? De Ofichem Group is een toonaangevend bedrijf op het gebied van Active Pharmaceutical Ingredients en altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij een specialist in je vakgebied en kun je goed omgaan met veel eigen verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact.

1 vacature

Supply Chain Planner

Leiden
Fulltime

Familiebedrijf

Inmiddels is Dr. Weite Oldenziel de CEO van de Ofichem Group. Tijdens deze tweede generatie heeft het bedrijf een enorme professionaliseringsslag gemaakt. Tegenwoordig is Ofichem een van de weinige bedrijven in Nederland dat grondstoffen voor medicijnen produceert.

Dat de Ofichem Group een familiebedrijf is, merk je o.a. aan de informele sfeer en oprechte betrokkenheid van collega’s onderling. Het bedrijf wel prestatiegericht, maar er is altijd ruimte voor een persoonlijk praatje.

Het is onze missie om de gezondheid van mens en dier te verbeteren

Business Units

De Ofichem Group bestaat uit verschillende Business Units. We streven een nauwe samenwerking met onze klanten na. Op die manier kunnen we adequaat reageren op de marktvraag en aan landspecifieke voorschriften voldoen.

Onze missie ...

We zetten ons in om de gezondheid van mens en dier te helpen verbeteren.

... en visie

Om dit te doen werken we nauw samen met onze klanten. We ontwikkelen, produceren en sourcen API's en distribueren deze over de hele wereld. Gedurende het hele proces ligt onze nadruk op kwaliteitsproducten en samenwerking met onze klanten en partners.