Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ofipharma levert hoogwaardige farmaceutische grondstoffen voor humaan gebruik. Wij zoeken, analyseren en herverpakken (GMP) onze farmaceutische grondstoffen in ieder gewenst volume.

Contact

Drenthweg 25
9561AZ Ter Apel
The Netherlands

T+31 (0)599 583 433
Einfo@ofipharma.com

Hoogwaardige grondstoffen

Wij garanderen hoogwaardige grondstoffen voor de productie van medicijnen. Dankzij onze goede relaties met grondstof leveranciers, ons mondiale netwerk kunnen wij al onze grondstoffen traceren tot aan de bron. Door onze kantoren in Europa (Ter Apel) en China (Hangzhou) kunnen wij globaal sourcen en lokaal acteren. Wij werken alleen met producenten die voldoen aan EU GMP normen, of minimaal een zogenaamde Written Confirmation verklaring kunnen overhandigen, en die bij voorkeur een CEP hebben (of minimaal een ASMF). Via ons zusterbedrijf Ofidit auditeren wij leveranciers op aanvraag zodat de status van de productie duidelijk en vastgelegd is.

Van inkopen tot leveren van Active Pharmaceutical Ingredients

De Ofichem Group heeft toegang tot meer dan 1000 hoogwaardige farmaceutsiche grondstoffen die voldoen aan de geldende Europese richtlijnen. Een aantal van deze grondstoffen worden door onze zusterorganisatie Laboratorium Ofichem geproduceerd, onder EUGMP-FDA richtlijnen. De grondstoffen van Ofichem hebben tot doel een bijdrage te leveren aan de gezondheid van dieren (veterinaire API's). De grondstoffen van Ofipharma zijn bedoeld voor toepassing in de humane geneesmiddelen.

Webshop

Ofipharma beschikt over een groot assortiment voorverpakte en geanalyseerde grondstoffen voor magistrale bereidingen in bijvoorbeeld de apotheek en ziekenhuis of industriële farmaceutische bereidingen. Dit assortiment wordt speciaal omgepakt onder GMP-condities en her-analyseert volgens de geldende farmacopoea. Voor deze grondstoffen werken wij samen met onze Belgische partner, MagisPharma. Wij verzorgen de exclusieve distributie van deze grondstoffen voor de Nederlandse markt. Al onze grondstoffen kunnen ook in afwijkende volumes geleverd worden. Voor ons complete assortiment verwijzen wij graag naar onze webshop.

Onze Total Conditioning Solution

Ofipharma’s total conditioning solution bestaat uit onze wereldwijde sourcing mogelijkheden, goedkeuring van de fabrikant, gecombineerd met het op maat ompakken op maat onder GMP, volledige heranalyse en vrijgave door onze QA-afdeling.

Het inkopen, analyseren, herverpakken en leveren van hoogwaardige farmaceutische ingrediënten is onze kracht.