Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug

Sampling & Repacking

De diensten sampling en repacking worden voornamelijk door de Business Unit Ofipharma uitgevoerd.

Bemonstering en heranalyse

Het bemonsteren van de grondstoffen, die wij onder Ofipharma label op de markt brengen, vindt plaats in een van onze cleanrooms. Wij werken volgens de GMP richtlijnen en worden regelmatig geauditeerd door onder andere het Nederlandse ministerie van volksgezondheid, KNMP-NVZA, internationale grootbereidende apotheken en farmaceuten waaronder GlaxoSmithKline en contract manufacturers.

Deze regelmatige audits, door verschillende lokale en internationale organisaties, bewijst ons robuust kwaliteitssysteem. Daarnaast kunnen wij op verzoek monstername en analyse verzorgen. Na monstername vindt er een additionele analyse plaats op de grondstof volgens de geldende farmacopoea.

Ompakken onder GMP

Ompakken, ofwel conditioneren, vindt plaats in een van onze GMP cleanrooms. Wij kunnen op verzoek in ieder gewenst volume voor jou uitvullen. Van 1 gm tot bulk. Ons doel is om het beste aan te sluiten bij jouw specifieke behoefte.

Jouw voordeel: efficiëntie; niet hoeven te wegen en slechts een enkele verpakking voor een enkele batch.

Private label

Indien gewenst hebben wij ook de mogelijk om onder private label jouw grondstoffen uit te vullen in iedere gewenste verpakking.

Standaard verpakkingen

Daarnaast werken wij samen met onze GMP partner FSA chemicals uit België en leveren exclusief voorverpakte en gekeurde grondstoffen voor de Nederlandse markt voor de bereidende apotheek.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Meer informatie over de mogelijkheden van sampling en repacking?

Ofipharma

Het inkopen, analyseren, herverpakken en leveren van hoogwaardige farmaceutische ingrediënten in ieder gewenst volume zijn onze sterke punten.
Lees meer